Giriş

Hopa'da Hopa davası tutuklularıyla dayanışma yemeği yapıldı

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

3 Aralık cumartesi günü Hopa Öğretmenevi'nde, Hopa Halkevi tarafından organize edilen dayanışma yemeğine 100'un üzerinde davetli katıldı. Dayanışma yemeği Halkevleri film atölyesinin hazırladığı Hopa belgeseli ile başladı. Arhavi cezaevinde bulunan Hopa davası tutuklularının dayanışma yemeğine gönderdikleri mesaj ve sincan cezaevinde bulunan Çağdaş Ersoy'un gönderdiği mektup alkışlarla selamlandı.


Derelerin Kardeşliği Yürütme Kurulu üyesi ve Hopa Halkevi temsilcisi Kamil Ustabaş, Hopa davası sürecini anlattı. 9 Aralık'ta Ankara'da görülecek olan duruşma nedeniyle suyuna, çayına sahip çıkan Hopalıların ve "ileri demokrasinin potansiyel teröristlerinin, Ankara Adliyesi'nde sabah Saat. 9.00 bir araya geleceğini söyledi. Gece Kemalpaşa Halkevi müzik atölyesinin ve Grup Üç Kuşak müzik grubunun konserleriyle sona erdi.
9 Aralık'ta Ankara'da görülecek Hopa davası duruşmasına çağrı için 5-6-7 Aralık günlerinde Hopa'da ve Kemalpaşa'da meşaleli çağrı eylemleri yapılacak. 8 Aralık günü Hopa'da kitlesel bir basın açıklaması sonrası Ankara'ya hareket edilecek.






Copyright 2011 http://haklaryargilanamaz.blogspot.com/ All rights reserved Designed by HAKLAR YARGILANAMAZ