Giriş

TUTUKLU AİLELERİNİN MEKTUBU

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt
Çağrımız Akıl ve Vicdan Sahibi Herkesedir !
Bizler; Ankara Özel Yetkili 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2011/137 Esas sayılı dosyası ile görülecek ve ilk duruşması 09.12.2011 tarihinde saat 10.00’da yapılacak olan Ankara’daki Hopa davasında sanık olarak yargılanan gençlerin aileleri olarak; akıl ve vicdan sahibi olan herkese sesleniyoruz;

Henüz 20’li yaşlarında olan ve şimdi, bu ana kadar tükettikleri ömürlerinin neredeyse iki katı kadar hapis cezalarıyla karşı karşıya bırakılan çocuklarımız; gerçekte bu ülkeyi ve bu ülkenin halkını, bu ülkeyi yönetenlerden daha fazla seviyorlar ve biliyoruz ki, işte bu sevgiyi kıskananlar, şimdi asılsız ve hukuksuz ithamlarla onları bize başka anlatma, gösterme çabasındadırlar.
Aynı sevdaya yolu düşenler, lütfen bizleri ve yargılanan çocuklarımızı ilk duruşma günü ve dava sürecinde yalnız bırakmasınlar. Ancak bunu, gerçekte yalnızca bizim için değil; doğrudan kendileri için, kendi yaşamları ve kendi gelecekleri için yapacaklarını da bilsinler.
Adaletin, siyasal iktidar elinde bir baskı aracı kılındığı ve masumiyetimizin, kirletilip gölgelenmek istendiği böylesi karanlık bir süreçte; adaleti ve masumiyeti her fırsatta ve her yerde, üstelik en yüksek sesle dilendirmekten başka bir çaremiz yoktur.
Dileğimiz, çocuklarımızın bir an önce özgür kalması, evlerine ve okullarına dönmeleridir. Biliyoruz ki, ülkemizin ve halkımızın özgürlüğü de, çocuklarımızın özgürlüğünde saklıdır.
Saygılarımızla ...
Ankara Hopa Olayları Davasında
Yargılanan Gençlerin Aileleri





Copyright 2011 http://haklaryargilanamaz.blogspot.com/ All rights reserved Designed by HAKLAR YARGILANAMAZ